Munkacipő

Munkaruházat

Védőeszköz

Kiegészítők

Kiválóság az innováció és a dizájn terén. 
Az uvex márka világszerte kiváló hírnévnek örvend. Első osztályú teljesítményét számtalan nemzeti és nemzetközi díjjal ismerték el.

Protecting people: 
Tevékenységünk középpontjában az ember áll. Vállalatunk célja az emberek védelme és támogatása szakmai és munkahelyi környezetükben. 

Innováció: 
Ügyfeleink igényeit mindig szem előtt tartva fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk ipari és nem ipari biztonsági termékeket, melyek minőségi, funkcionális és innovációs tekintetben megfelelnek a legszigorúbb normáknak. Átfogó szolgáltatási koncepciónkkal teremtünk mérhető hozzáadott értéket ügyfeleinknek a világ minden pontján. Célunk, hogy ágazatunkon belül a leginnovatívabbak legyünk. 

Minőség: 
Gyártóként rendkívül magas minőségi elvárásokat támasztunk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal szemben. Nekünk a „made in uvex” a minőségre adott ígéretet jelent ügyfeleink felé, amelyre mindig számíthatnak. Célunk hatékony egyensúlyt tartani a gazdasági, környezeti és társadalmi elkötelezettségek között. Ennek eléréséhez gyáraink és termékeink számára szigorú normákat vezettünk be, melyek a hálózatunkban működő partnerekre egyaránt vonatkoznak.

A gyártásban minden folyamatunk környezeti hatását figyelembe vesszük: 
•  energiaigényünk több mint 90%-át zöldenergiából fedezzük – ami több mint 7000 tonnával kevesebb kibocsátott CO2-t eredményez évente 
•  füldugógyártási folyamatunk vízmentes, és gyakorlatilag CO2-semleges 
•  összetett energia-visszanyerő rendszereket alkalmazunk a fogyasztás csökkentésére; 
•  biztonsági cipő-gyártási részlegünk ISO 14001 szabvány szerinti minősítéssel rendelkezik; vállalatunk ezen a területen szerezte meg először ezt a minősítést. 

A dobogó legfelső foka a végső célunk.

Jelentkezz hírlevelünkre és értesülj kedvezményeinkről!