? Kérdése van? uzlet@lumaxpro.hu +361 920-1901 H-P: További információ

A vállalatot Ruggiero Cortellino alapította 1938-ban "Cortelgomma" néven. Akkoriban még katonai járművek elhasznált gumiabroncsaiból készültek munkavédelmi cipőik talpai, felsőrészük pedig katonai egyenruhákból. Naponta 10 pár cipőt állítottak elő és értékesítettek a helyi piacon. A kis műhely az évek során naponta több száz pár cipőt gyártó vállalattá fejlődött, mely Olaszország-szerte szállított. A cég, melyet ma az alapító fia, Giuseppe Cortellino igazgat, 1983-ban kapta a Cofra nevet.

A gondos és innovatív vezetésnek köszönhetően a vállalat mára a munkavédelmi cipők üzletágának egyik Európa- és világszerte ismert vezetőjévé nőtte ki magát. A Cofra vezette be elsőként az olasz munkavédelmi cipő gyártók közül az UNI EN ISO 9001-es minőségirányítási rendszert, melyet az UNI EN ISO 14001/2004-es bevezetése követett 2005-ben. Napjainkban a Cofra munkavédelmi cipő-specialistának számít, rendkívül sokat fektet a kutatás-fejlesztés témakörébe, hogy modelljei mindig divatosak és egyre kényelmesebbek legyenek. Cégünk immár több mint tíz éve forgalmazza Magyarországon a Cofra termékeit, mert számunkra is fontos az újítás, a minőség és a kényelem.

Minden terméküknél kiemelten fontos szempont a viselési komfort, illetve a minőség, melyek biztosítását külön fejlesztő-tesztelő részlegeik teszik lehetővé. Termékeik megjelenése az olasz tervezési hagyományoknak megfelelően egyedi és divatteremtő, olyan, melyet más gyártóktól nem láthatunk.

Válasszon az alábbi kategóriák közül, majd a Márka fülön szűrjön a Cofra márkára!

Munkacipő

Munkaruházat

Védőeszköz

Kiegészítők

Még 50 000 Ft 5% kedvezmény!
Még 100 000 Ft 10% kedvezmény!
Még 150 000 Ft 15% kedvezmény!
Jelentkezz hírlevelünkre és értesülj kedvezményeinkről!